П`ятниця, 26 Кві 2024, 11:33
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Головна » 2009 » Грудень » 30 » З Новим роком
19:37
З Новим роком

Шановні жителі Теофіпольщини!
   Прийміть найщиріші вітання з прекрасними яскравими святами в сузір’ї дорогих нам подій і дат – Новим роком та Різдвом Христовим! Ці свята, в однаковій мірі, є і родинними, і загальнодержавними. Їх так само з нетерпінням чекають і дорослі, і діти, пов’язуючи з ними найзаповітніші свої сподівання.
Саме у миттєвості народження нового року усі ми осягаємо свою сутність і призначення на цій землі, відчуваємо тепло своєї родини та оселі, кровну єдність з людьми, причетність до їх справ, здобутків і втрат, радощів і турбот. Відчуваємо свою особисту синівську відповідальність за все, що чекає країну, за долю нашої рідної Теофіпольщини і кожної родини зокрема.
   Рік що минає,  був складним та напруженим особливо в економічному плані. Фінансова криза позначилися,  як на економіці держави так і регіонів, позначилася  на добробуті майже кожної родини. В цьому зв’язку довелося долати великі труднощі.  Тож районна рада, депутатський корпус старалися приймати  виважені рішення, які в цілому сприяли соціально-економічному розвитку нашого району, добробуту та злагоді наших громадян.  Ми довели, що разом здатні творити потенціал району.
В першій декаді січня буде здана в експлуатацію Волицька загально освітня школа. Вже після Новорічних канікул  тут  будуть навчатися діти. 54 сім’ї нашого району отримають квартири в новозбудованому 5 – поверховому будинку.
   Приємно, що ми утримуємо перші місця в  області по виробництву сільськогосподарської продукції.   А це запорука належного соціально-економічного  розвитку  територіальних громад. Є в нас гарні результати і в розвитку культури та спорту.  Я переконаний, що коли є згуртованість, взаєморозуміння то спільно  ми можемо вирішити усі проблемні питання.  Тому я щиро вдячний кожному з вас, дорогі земляки,  що ми цей рік прожили разом, за вашу віру і підтримку. Маю надію, що і надалі нас єднатиме найважливіше – почуття обов’язку та відповідальності перед  нашим майбутнім.
І лише спільними зусиллями, єдністю, дружбою ми зможемо гідно відповісти на виклики сьогодення. А наше покликання на цій землі – продовжувати традиції наших мудрих, працьовитих предків – ростити хліб, творити добробут, створювати належну інфраструктуру для гідного життя усіх нас.
Тож нехай ці свята – вісники оновлення мрій і сподівань – принесуть вашим родинам добро і достаток, мир та злагоду. Хай береже вас Бог, дарує усім силу, мудрість та  любов.
   Хай ваша праця, ваша віра у краще майбутнє сприяють розбудові та розвитку нашого району та держави в цілому. 
   З Новим роком та Різдвом  Христовим усіх вас, дорогі мої земляки!
Категорія: Наші новини | Переглядів: 534 | Додав: tfrada
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту