П`ятниця, 29 Бер 2024, 11:45
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Головна » 2012 » Листопад » 23 » Вшанували працівників сільського господарства
10:41
Вшанували працівників сільського господарства
Вшанували працівників сільського господарства
 
  
16.11.2012 року 
         В приміщенні районного кінотеатру «Україна» відбулося урочисте зібрання з нагоди головного з головних всенародних професійних свят – Дня працівників сільського господарства. Засвідчити безмежну вдячність святим трударям-аграріям прийшли керівники районної влади, заступники голів РДА та районної ради, начальники управлінь та організацій, представники трудових колективів. Участь в урочистостях взяли: перший заступник начальника Головного управління агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Володимир Калініченко, ветеран праці, бувший начальник управління сільського господарства Дмитро Литовка, що проживає в м.Хмельницькому та його наступники: Анатолій Безносюк, Микола Ковальчук, Петро Нікітчук. Усі в щирій повазі схилили голови перед аграріями нашої Теофіпольщини; хліборобами і тваринниками, водіями і механізаторами, спеціалістами, керівникам усіх сільськогосподарських підприємств та підрозділів різних форм власності і господарювання за невтомну, самовіддану працю. Бо завдячуючи їм, Теофіпольський район  є одним із успішних сільськогосподарських регіонів України. З року в рік ці позиції утримуються, такими вони є і цього року.
       За усіма досягненнями стоять люди – хлібороби, механізатори, тваринники, керівники підрозділів. Ми гордимося, що в районі є 7 Заслужених працівників сільського господарства. Ці люди зробили великий внесок у розвиток аграрної галузі. 
       Голова районної ради Віктор Лебединський відмітив, що в депутатському корпусі районної ради серед 48 депутатів – 21 аграрій, з них – 17 керівників сільськогосподарських підприємств. Це досвідчені авторитетні люди.
       В значній мірі, завдячуючи належному розвитку сільськогосподарського виробництва, забезпечується і функціонування об’єктів соціальної сфери. Я щиро вдячний керівникам агроформувань району, які не розмежовують господарських проблем від соціальних. Допомагають у проведенні ремонтних робіт об’єктів соціальної сфери – школах, дитячих садочках, ФАПах, клубних закладах, у проведенні ремонту доріг, благоустрою територій, освітлення вулиць, в більшій мірі, забезпечують продуктами харчування учнів шкіл та вихованців дошкільних закладів. В цьому році у розвиток соціальної сфери господарства вклали 1,5 мільйони гривень.
       Найвідчутнішу допомогу надали: Василь Мастій – директор ТОВ «Святець», генеральний директор ТОВ «Україна-2001» Вадим Лейві,  директор ТОВ «Нива» с.Поляхова Лідія Самойлюк, голова фермерського господарства «Кузьминське» Севастьян Бойко, голова фермерського господарства «Кунчанський» Володимир Пицюк, директор Теофіпольської філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» Василь Петринюк, директор ВСГК «Мир» с.Лідихівка Володимир Романчук та багато інших.
       Завдячуючи належній співпраці очільників громад та господарників, робляться добрі справи для блага жителів району. Тож  вдячний усім за допомогу та розуміння.
       Щирими були вітальні промови голови РДА Володимира Довжука, Володимира Калініченка, Дмитра Литовки, Анатолія Безносюка. Праця сільського трудівника в усі часи була і залишається нелегкою, але важливою і потрібною, від неї залежить добробут і благополуччя людей.
       Роздавали присутнім запашні скибочки короваю представники господарств з Кузьминець, Новоставець, Строків. Для славних аграріїв краю звучали музичні дарунки від аматорів художньої самодіяльності Теофіпольщини.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 509 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту