Середа, 24 Кві 2024, 19:48
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Головна » 2011 » Серпень » 27 » вяткування Дня Державного Прапора України та 20-ї річниці Незалежності України
10:54
вяткування Дня Державного Прапора України та 20-ї річниці Незалежності України
Святкування Дня Державного Прапора України та 20-ї річниці Незалежності України
 
 
 
23.08.2011р.
       Керівництво районної ради спільно з керівництвом райдержадміністрації та Теофіпольської селищної ради взяло участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України. 
       В рамках святкування 20-ти  річчя Незалежності України в смт.Теофіполі відбулось відкриття Районної Дошки Пошани «Кращі люди Теофіпольщини».   Грамотами та цінними подарунками були нагороджені кращі трудові колективи та працівники району.
       Голова районної ради Лебединський Віктор Вікторович та голова райдержадміністрації Довжук Володимир Віталійович вручили паспорти громадянам України, які  досягли шістнадцятирічного віку та цінні пам’ятні подарунки молодим людям, які мають особливі здобутки у навчанні, спорті, мистецтві.
       На площі Теофіполя відбулося танцювальне шоу, концерт духових оркестрів, також відбулась презентація виставкового містечка, де були представлені твори образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, картини різноманітної тематики народних художників, картини учнів дитячої художньої школи та вироби дітей будинку дитячої творчості.
       Територіальні громади району достойно представляли свої досягнення в культурній сфері, гостей свята пригощали традиційними стравами кожного села та запашними короваями. 
       На стадіоні «Юність» відбулися районні змагання з футболу, а також «Козацькі розваги» в ході яких збірні команди територіальних громад та сільгоспформувань змагалися в таких видах, як перенесення ваги, перетягування канату, перекидання колеса, штовхання автомобіля і армреслінгу.      
       Далі на співочому полі біля річки Полква продовжилось свято концертною програмою «Ми діти твої, Україно!» в якому прийняли участь солісти та танцювальні колективи району. Гостями свята були Міла Нітич та Андрій Клеменко. Завершилось свято феєрверками та молодіжною дискотекою.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 473 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту