П`ятниця, 19 Кві 2024, 07:03
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Головна » 2012 » Травень » 22 » Відбулося засідання Координаційної ради
15:56
Відбулося засідання Координаційної ради
Відбулося засідання Координаційної ради
 
 
17.05.2012 року
       На базі Турівської та Лідихівської територіальних громад відбулося засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради.
Взяли участь у проведенні Координаційної ради усі її члени – сільські та селищні голови, голова районної ради Віктор Лебединський, запрошені: керівники відділів та управлінь РДА, начальники окремих установ та організацій району, керівники закладів соціальної сфери Турівської та лідихівської сільських рад, представники ЗМІ району. Найперше учасники засідання ознайомилися з роботою закладів соціальної сфери, що функціонують на підвідомчій території сільських рад: закладів освіти, клубів та бібліотек, філіалу Теофіпольської художньої школи у с.Лідихівка, фельдшерсько-акушерських пунктів. Про напрацювання та існуючі проблеми закладів говорили їх очільники. Загалом склалося гарне враження.  З усією відповідальністю працюють сільські голови, до речі жінки. Всюди стараються забезпечити належний порядок, приділяється увага ветеранам війни та праці, одиноким та одинокопроживаючим жителям сіл.
       На пленарній частині заслухали інформації Турівського та Лідихівського сільських голів -  Ольги Долинської  та Лідії Поліщук - про проведену роботу по благоустрою, дотриманню санітарних норм та озелененню підвідомчих територій. Про роботу органів місцевого самоврядування району по цьому питанню інформував присутніх начальник відділу житлово-комунального господарства РДА Анатолій Шклярук. Начальник управління праці та соціального захисту РДА Наталія Лебідь інформувала про виконання заходів по відзначенню 67-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
       Головуючий на засіданні голова районної ради Віктор Лебединський підсумував роботу ради. Акцентував увагу на окремих недоліках. Прийняв участь у роботі засідання та виступив голова РДА Володимир Довжук.



Категорія: Наші новини | Переглядів: 408 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту