П`ятниця, 19 Кві 2024, 07:54
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
 
Головна » 2012 » Лютий » 15 » Відбулося засідання Координаційної ради
15:50
Відбулося засідання Координаційної ради
Відбулося засідання Координаційної ради
 
 
10.12.2012 року.
       На базі Теофіпольської територіальної громади відбулося засідання  Координаційної ради при голові  районної ради. Участь у засіданні взяли також начальники окремих відділів РДА, комунальних підприємств районної ради, депутати.
       Спершу учасники побували та ознайомилися з роботою на окремих соціальних об’єктах громади: спортивно – оздоровчому комплексі у містечку цукровиків, ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, дитячому садочку «Білочка», міському будинку культури,  комунальному підприємстві «Теофіпольський районний стадіон».
       Пленарна частина зібрання відбулася у сесійній залі районної ради.  Заслухали інформацію начальника Шепетівського міжрайонного управління водного господарства Юрія Хацаюка «Про впорядкування використання штучних водних об’єктів Теофіпольського району, роботу функціональної підсистеми запобігання і реагування на надзвичайні ситуації та підготовку до пропуску льодоходу, повені та паводків в 2012 році».
       Про роботу органів місцевого самоврядування по вирішенню питань життєдіяльності Теофіпольської територіальної громади інформував Теофіпольський селищний голова Сергій Мельник. 
       Виступили перед учасниками засідання також начальник відділу молоді та спорту РДА Галина Лірук та директор комунального підприємства «Тепловик» Віктор Демянов.
       По питаннях, що обговорювались прийняли відповідні рішення. Зокрема, по першому питанню вирішили рекомендувати сільським та селищним радам , при наданні суб’єктам господарювання земельних ділянок водного фонду та гідротехнічних споруд в оренду, в угоді враховувати соціальні потреби мешканців територіальних громад, а саме – надавати дозвіл на відпочинок, купання , сприяти платному любительському вилову риби.
       Підсумки роботи Координаційної ради підвів головуючий на засіданні голова районної ради Віктор Лебединський. 
       Взяв участь у пленарній частині засідання та виступив голова РДА Володимир Довжук.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 492 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту