Середа, 24 Кві 2024, 01:16
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Головна » 2012 » Липень » 27 » Відбулася конференція ветеранської організації
13:20
Відбулася конференція ветеранської організації
Відбулася конференція ветеранської організації
 
26.07.2012 року.
       Районна ветеранська організація, яку очолює Віктор Омелянович Лебединський, одна із найчисельніших та дієвих громадських організацій в районі. В своїх рядах вона об’єднує більше третини жителів. Активно працюють і в, переважній більшості, первинних організацій, виконуючи своє головне завдання – захист інтересів ветеранів.
       Участь у конференції районної ветеранської організації взяли голови первинних організацій, сільські та селищні голови, голова районної ради Віктор Лебединський, голова РДА Володимир Довжук, представники районного управління праці та соціального захисту, територіального центру обслуговування одиноких громадян, що потребують догляду, Пенсійного фонду та делегат VІ з’їзду ветеранів України, член Ради організації ветеранів України Іван Георгійович Павлишко. Іван Георгійович, якому першому надали слово, проаналізував виступи високо посадовців, що звучали на 6 з’їзді ветеранів України та рішення прийняті з’їздом.
       У своєму виступі очільник районної ветеранської організації Віктор Лебединський зупинився на важливих аспектах необхідності співпраці районної організації, первинних ветеранських організацій з районною та місцевими радами, діючими на підвідомчій території агроформуваннями, фермерами, підприємцями. Переконливо наголосив, що без належної співпраці неможливе виконання рішень зїзду на районному рівні. Говорив також про добрі напрацювання щодо військово-патріотичного виховання молоді, волонтерського руху. Дякував за роботу головам первинних організацій та за підтримку керівникам  району та окремих агроформувань
       Перед учасниками конференції виступила заступник начальника управління праці та соціального захисту РДА Майя Шутяк. Інформувала про пільги, допомогу, що передбачені для ветеранів війни, інвалідам, одиноким літнім людям.
       Зворушливими були виступи голів первинних ветеранських організацій, зокрема Андрія Рудюка (Теофіпольська селищна рада), Євгенії Кренціглової (Новоставецька сільська рада), Петра Кравчука (Волицька сільська рада). Наголошували на необхідності зустрічей з ветеранами, важливості для них доброго слова, щирого привітання, допомоги.
       Голова РДА Володимир Довжук з щирою повагою говорив про великий внесок ветеранів у соціально-економічний розвиток району, про безпосередній їх внесок у створення належного економічного підгрунття. Закликав голів сільських та селищних рад до тісної співпраці з первинними ветеранськими організаціями.
       В ході роботи конференції були напрацьовані відповідні рішення. Озвучив їх Михайло Ковтонюк, голова первинної організації Гаврилівської громади і були одноголосно підтримані.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 494 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту