П`ятниця, 19 Кві 2024, 21:49
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Головна » 2010 » Грудень » 16 » У постійних комісіях районної ради
17:15
У постійних комісіях районної ради
У постійних комісіях районної ради
 
16.12.2010 року 
       На розгляд членів постійних депутатських комісій були винесені наступні питання:
      - про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл Теофіпольського району Хмельницької області фельдшерсько-акушерських пунктів, як цілісних майнових комплексів;
      - про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл Теофіпольського району Хмельницької області загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів, як цілісних майнових комплексів:
       - про внесення змін до районного бюджету на 2010 рік.
Постійна комісія з питань аграрної політики розглянула, крім вище названих,  питання
       - про передачу у користування Теофіпольській районній організації УТМР для любительського та спортивного рибальства Теофіпольського ставка.
       Заслухали інформацію по цьому питанню депутата Олександра Сута, який оприлюднив звернення рибалок любителів до районної організації Народної партії. 
       Також заслухали роз’яснення начальника відділу Держкомзему у Теофіпольському районі Олени Параїл, начальника юридичного відділу апарату РДА Галини Андрощук, старшого помічника прокурора району Віталія Рачишина. Вони були єдині у тому, що передача технічної водойми земель промисловості, як це є у нашому випадку, - у компетенції Хмельницької обласної державної адміністрації.
       Депутати підтримали пропозицію депутата обласної ради, голови наглядової ради ВАТ «Теофіпольський цукровий завод» Вадима Лейві - рекомендувати Теофіпольській селищній раді, разом з ВАТ «Теофіпольський цукровий завод»:
      - зробити належний благоустрій ставу,
      - облаштувати зону відпочинку на місцевому пляжі,
      - розробити, узгодити  та оприлюднити правила любительської та спортивної риболовлі для бажаючих цим займатися.
  
       Досить активно  і скрупульозно працювали члени постійної депутатської комісії з питань планування та бюджету. Висловлювалась стурбованість чи покращить ситуацію передача у спільну власність територіальних громад загальноосвітніх шкіл та ФАПів? Більшість не схвалювала запропонованої реорганізації, хоч розуміли що рішення про передачу треба прийняти позитивне. Враховуючи різні думки, вирішили, опираючись на делеговані повноваження, аби сільські голови тримали  контроль щодо належної роботи цих закладів на підвідомчих територіях.
       Емоційно обговорювали питання про внесення змін до районного бюджету. Погодилися з пропозиціями та висновками районного фінансового управління.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 472 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту