П`ятниця, 19 Кві 2024, 23:58
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
 
Головна » 2011 » Лютий » 23 » Свято мужності та відваги
15:57
Свято мужності та відваги
Свято мужності та відваги
 
23.02.2011 року

       За традицією, урочисто відзначили в районі День захисника Вітчизни – свято, що значимим рядком вписане до життєвої біографії багатьох поколінь наших людей.
         Чітко карбуючи крок, внесли Державний Прапор України.
       У привітаннях голови районної державної адміністрації Володимира Довжука, заступника голови районної ради Олени Лопушанської, заступника військового комісара Теофіпольського та Білогірського районів Ігоря Новосядлого звучали слова шани та поваги всім, хто на різних історичних етапах захищав Вітчизну, боронив рідну землю, хто у уже в мирний час, далеко за її межами, виконував інтернаціональний обов’язок, хто перед бойовим прапором присягав на вірність своєму народові. Висловили слова подяки матерям за належне виховання синів, що гідно продовжують традиції захисників Вітчизни. Вручили спільні Грамоти РДА та районної ради окремим ветеранам військової служби.
       Особливо зворушливим, сповненим почуття патріотизму був виступ голови районної ветеранської організації Віктора Лебединського. Він, зокрема, закликав ветеранів Великої вітчизняної війни, кому дозволяє здоров’я, ветеранів Афганської війни частіше бувати у навчальних закладах, долучатися до військово-патріотичного виховання молоді. «Армія – це велика сила. І молодь має про це знати» - наголосив ветеран.
       Прекрасні музичні дарунки підготували для присутніх на святі учасники художньої самодіяльності районного будинку культури та дитячої музичної школи.
Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, кого вже ніколи не буде з нами, а також поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам та погруддя Григорію Попружному.

Категорія: Наші новини | Переглядів: 495 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту