П`ятниця, 29 Бер 2024, 12:18
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Головна » 2013 » Травень » 28 » «Схід – Захід – разом!»
16:31
«Схід – Захід – разом!»
«Схід – Захід – разом!»
  
  
25.05.2013 року.
       Під таким гаслом відбулася зустріч делегації на чолі з Докучаєвським міським  головою  Донецької області  Ігорем Скорбіліним у смт. Теофіполь  Хмельницької області.
       До складу делегації ввійшли представники місцевого самоврядування – депутати різних рівнів, начальники окремих відділів, а також колективи художньої самодіяльності та спортивних секцій.
       Головною метою зустрічі стало підписання Угоди про партнерство та співпрацю між Теофіпольською районною радою та Докучаєвською міською радою. ЇЇ підписали – Віктор Лебединський, голова Теофіпольської районної ради та Ігор Скорбілін, міський голова м.Докучаєвськ. Очільники також обмінялися Гербами, а теофіпольці подарували гостям пам’ятні сувеніри, де зображені теофіпольські краєвиди, виготовлені місцевим художником, буклет про район та книги.
       Віктор Вікторович ознайомив гостей з історією Теофіпольського краю, розповів про здобутки та реалії сьогодення. Висловив переконання, що такі дружні зустрічі мають сприяти утвердженню єдності між регіонами України. Бо ж Схід і Захід – це частки нашої єдиної великої держави – соборної та незалежної і ніхто ніколи не зможе нас поділити. Схід і Захід завжди буде разом! 
       Виступив на урочистій зустрічі міський голова Ігор Скорбілін, народний депутат Андрій Пономарьов, заступник голови Хмельницької обласної ради Василь Осадчий. Всі були єдині у тому, що зустріч має бути продуктивною для обох регіонів. Має стати підґрунтям для подальшої співпраці та розвитку партнерства. 
       Корзини живих квітів учасники зустрічі поклали до обелісків воїнам, що не повернулися з фронтових доріг Великої Вітчизняної війни та далекого Афганістану. Тут же народний хор ветеранів війни, праці та військової служби  виконав тематичні пісні, а голова районної ветеранської організації Віктор Омелянович Лебединський подарував гостям книги, де висвітлена діяльність громадської організації протягом 20 років з часу її створення.
       Гості знайомилися з Теофіпольським районом, спілкувалися, обмінювалися досвідом у сфері місцевого самоврядування, в галузях промисловості, сільського господарства, медицини, освіти, культури. Зокрема, побували в центральній районній лікарні, лікарні Товариства Червоного Хреста, у Теофіпольській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. 
       Біля спортивного комплексу цукрового заводу зустрічали колег з Докучаєвська представники місцевого самоврядування району.  Усі територіальні громади виставили палатки, де знайшли місце вироби місцевих майстринь-вишивальниць та умільців, пригощали гостей стравами української національної та місцевої кухні.
       На стадіоні змагалися між собою юні футболісти обох регіонів, а у приміщенні спортивного комплексу - учасники секцій настільного тенісу, гирьового спорту та плавання.
       На імпровізованій сцені, встановленій на стадіоні, чудовими мелодіями закликав усіх на концертну розважальну програму духовий оркестр Турівського будинку культури. Затим, ведучий програми Андрій Клименко, запросив на сцену   учасників ансамблю «Козаки Поділля» обласної філармонії, які зачаровували присутніх своїм неповторним співом та запальним танком. Неповторними були також художні номери учасників вокальної студії «Ельдорадо», народної вокальної студії «Арс –Нова» та зразкового ансамблю танцю «Росинка» з Докучаєвська. Не поступалися своєю майстерністю і теофіпольці. Святковою дискотекою та феєрверком завершилася чудова зустріч, святкова і неповторна.
       Заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Гаврішко, вручав призи переможцям спортивних змагань по футболу. – теофіпольцям. Вадим Дмитрович наголосив на важливості таких дружніх зустрічей між регіонами України. Ми великий  і єдиний український народ!
Категорія: Наші новини | Переглядів: 593 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту