П`ятниця, 29 Бер 2024, 01:02
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Головна » 2010 » Грудень » 31 » Шановні жителі Теофіпольщини!
09:58
Шановні жителі Теофіпольщини!
Шановні жителі Теофіпольщини!

       Традиційно повелося, що у передноворічні дні ми підводимо підсумки року, що минає, переглядаємо і аналізуємо зроблене: радіємо перемогам і досягненням, осмислюємо  суттєвість втрат і пов’язані з ними події та миттєвості.
        2010 рік був багатий на події в політичному  житті нашої держави, складним та напруженим в економічному плані. Усе це ми переживали нарівні з усіма українцями. Я вдячний жителям району за участь у виборах до місцевих рад, де ми обрали нових представників в обласній, районній, сільських та селищних радах.
         Хочу відмітити, що районна рада, депутатський корпус старалися приймати виважені рішення, які в цілому сприяли соціально-економічному розвитку нашого району, добробуту та злагоді наших громадян. Ми довели, що разом здатні творити потенціал району. Найперше, приділялася належна увага закладам соціальної сфери, медичним, шкільним та позашкільним закладам, дитячим садочкам. Яскравою подією для району була здача в експлуатацію Волицької загальноосвітньої школи. Не менш важливою – отримання квартир у новозбудованому п’ятиповерховому будинку сімями, що роками чекали своєї черги.
        Щодо економічних показників, то промисловими підприємствами району за 11 місяців 2010 року вироблено продукції на суму понад 342 мільйони гривень, що становить 137,4% до відповідного періоду минулого року.
         За підсумками роботи в галузі сільського господарства район зайняв перше місце в першій групі серед районів області. Все це, в значній мірі, є запорукою належного соціально-економічного розвитку територіальних громад.
        Є в нас гарні результати і в розвитку культури та спорту.  Я переконаний, що коли є згуртованість, взаєморозуміння то спільно  ми можемо вирішити усі назрілі питання.  Тому я щиро вдячний кожному з вас, дорогі земляки,  що ми цей рік прожили разом, за вашу віру і підтримку. Маю надію, що і надалі нас єднатиме найважливіше – почуття обов’язку та відповідальності перед  нашим майбутнім, перед дітьми та внуками.
        Від душі вітаю вас, дорогі земляки, з Новим роком та Різдвом Христовим. Хай цей рік стане для усіх роком добрих перемін, виправдає наші надії і прагнення, принесе достаток і добробут родинам. А для України хай буде прийдешній рік -  роком зміцнення і утвердження державності, соціально-економічного зростання, духовного оновлення та процвітання.
Щиро прагну щоб рік пройшов під знаком миру і добра, любові та поваги, щоб став роком чистих помислів та добрих справ.
         Хай береже вас Бог, дарує усім силу, мудрість та  любов. Хай ваша праця, ваша віра у краще майбутнє сприяють розбудові та розвитку нашого району та держави в цілому.
        З Новим роком та Різдвом  Христовим усіх вас, дорогі мої земляки!
Категорія: Наші новини | Переглядів: 459 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту