Четвер, 28 Бер 2024, 22:55
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Головна » 2011 » Травень » 30 » Пролунав останній шкільний дзвоник
11:17
Пролунав останній шкільний дзвоник
Пролунав останній шкільний дзвоник
 
27.05.2011 року
       В загальноосвітніх школах району пролунали останні шкільні дзвінки, сповіщаючи про закінчення навчального року. На урочистостях у Гальчинецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів побував голова районної ради Віктор Лебединський.  Віктор Вікторович привітав усіх хлопчиків і дівчаток з закінченням навчального року, подарував сучасний фотоапарат, аби фіксували усі миттєвості шкільного життя. Усім школярам, які ще повернуться 1 вересня у школу, побажав  гарно відпочити, набратися сил, змужніти. Особливо  щиро звернувся до учнів-випускників. Закликав пам’ятати настанови своїх вчителів, які поряд із знаннями з основ наук, дали завдання їм домашнє завдання на все життя – бути людиною. Людиною доброю, ввічливою і працьовитою. Молоді, енергійні, талановиті, амбітні молоді люди здатні творчо змінювати, розбудовувати та вдосконалювати суспільство, - наголосив, зокрема.
       Щиро дякував голова районної ради за працю педагогам школи, яка є однією з кращих в районі. Із 11 її цьогорічних випускників – 3 претенденти на медалі.
 
       Цього ж дня участь у святі останнього шкільного дзвінка у Шибенській ЗОШ І-ІІІ ступенів взяла заступник голови районної ради Олена Лопушанська, голова районної організації партії Регіонів. Приїхав привітати своїх земляків заступник голови обласної ради Василь Осадчий та народний депутат України (Народна партія) Василь Шпак, депутат районної ради, голова районної організації Народної партії Василь Шуляк.  Це була надзвичайно зворушлива зустріч для Василя Петровича Осадчого, який теж свого часу був випускником Шибенської школи, тут його мала батьківщина, милі серцю куточки, рідні і дорогі для нього люди. Подарували гості комп’ютер шкільній родині. Бажали дітям аби від усіх життєвих негараздів їх оберігав Бог, щира молитва матері і добра батьківська порада. Також дякували педагогам школи та всім освітянам району за виконання ними складної і відповідальної місії – закладення фундаменту формування особистості. Саме через педагогів утверджується в державі влада моралі та інтелекту, добра і правди.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 476 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту