Вівторок, 23 Кві 2024, 16:21
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Головна » 2011 » Вересень » 9 » Привітання із професійними святами
15:52
Привітання із професійними святами
Привітання із професійними святами

09.09.2011 року
       Друга неділя вересня – професійне свято працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості З нагоди професійного свята Віктор Вікторович Лебединський та Володимир Віталійович Довжук  привітали  трудівників цієї галузі.
       Газ упевнено входить у виробництво і в побут наших людей, приносячи на підприємства, в  оселі, у шкільні і медичні заклади, установи – комфорт, тепло, легкість.
       Найщиріших слів заслуговують трудівники і колективи Теофіпольського району, які продовжують важливу і потрібну справу, підвищують якість робіт і обслуговування.
       Бажаю усім працівникам галузі, споживачам газу доброго здоров'я, тепла і затишку в оселях, спокою і благополуччя в родинах. Хай щастить у здійсненні усіх задумів, досягненні нових трудових висот.
       Директор Теофіпольської філії ПАТ «Хмельницькгаз» Василь Боднарчук також привітав працівників та вручив Грамоти від ПАТ «Хмельницькгаз» кращим працівникам галузі. 
       В цей же день голова  районної ради Віктор Лебединський  та голова райдержадміністрації Володимир Довжук привітали тренерів та спортсменів району напередодні їх професійного свята - Дня фізичної культури і спорту, а також вручили Грамоти та цінні подарунки.
       Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і Теофіпольський район, і ми пишаємося вашими, шановні земляки, досягненнями. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації.  Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше –  створення для цього відповідних умов. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів району - це пріоритетне завдання районної влади.
       Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту! Від щирого серця вітаю вас із з Днем фізичної культури і спорту, святом здорових, цілеспрямованих людей! Бажаю всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я, довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях. 
 
Категорія: Наші новини | Переглядів: 574 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту