Четвер, 18 Кві 2024, 16:28
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Головна » 2010 » Серпень » 18 » Привітання голови районної ради Віктора Лебединського з нагоди Дня Незалехності України
09:57
Привітання голови районної ради Віктора Лебединського з нагоди Дня Незалехності України
Привітання голови районної ради Віктора Лебединського з нагоди Дня Незалехності України


Шановні жителі Теофіпольщини!
        Щиро сердечно  вітаю усіх вас з найвизначнішим  національним святом - Днем Незалежності України. Це свято вистраждане поколіннями нескорених  волелюбних українських патріотів, оплачене надзвичайно великою ціною і тому, таке дороге для нас. Бо саме цього дня – 24 серпня, девятнадцять років тому перетворилась у реальність їх віковічна мрія про незалежність.
       Дорогі друзі! День народження держави є особливим моментом підведення підсумків, коли аналізуються досягнення та підрахунки, даються оцінки вже пройденому шляхові, висловлюються сподівання та намічаються плани на майбутнє. Річниця Незалежності України спонукає нас не лише до глибокого аналізу політичних подій та суспільних процесів, а також і трудових здобутків. І робимо ми це з надією, що набутий нами досвід допоможе нам надалі бути мудрішими, обачнішими, обирати вірні шляхи і уникати помилок.
       Переконаний, що сьогодні наша держава має потужну духовну, історичну, матеріальну та моральну базу для того, щоб розвиватися у власному руслі, як велика і прекрасна нація. І найцінніше, що має держава, що є її стержнем, це – люди. В усі часи українці вирізнялися мудрістю, працьовитістю, терпінням, безцінним хліборобським досвідом, що передавалися з покоління в покоління. Хлібороби і тваринники, робітники, освітяни, медики, представники управлінських, підприємницьких структур – вони надія і опора, як держави в цілому, так і кожного окремо взятого району.
       Пам’ятаймо, що здобуттю незалежності сприяли, в найбільшій мірі, незламний дух наших предків, а також їх велике бажання бути господарями у власному домі, жити гідно, жити в достатку.
       Від депутатського корпусу районної ради, від себе особисто бажаю  вам та вашим родинам добра, благополуччя, усіх життєвих гараздів, гарного святкового настрою, віри у щасливе завтра нашої української держави. З любов’ю вкладаймо кожен по цеглині у  грандіозну  великомасштабну  будову – Українську державу. Збудуймо її світлу і вільну від усіх стереотипів і тоді заживемо  у ній по-людськи.
 
З повагою голова районної ради Віктор Лебединський.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 506 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту