П`ятниця, 29 Бер 2024, 15:25
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Головна » 2011 » Грудень » 22 » Привітали працівників міліції.
09:09
Привітали працівників міліції.
Привітали працівників міліції.
 
19.12.2011 року.
       В переддень 20-ї річниці з дня створення Української міліції голова районної ради Віктор Лебединський та перший заступник голови РДА Петро Вільшинський привітали працівників цієї структури з професійним святом, вручили Грамоти та подарунки. У вітальній промові Віктор Вікторович сказав:
Шановні офіцери, усі працівники органів внутрішніх справ!
       Від душі від районної ради, всього депутатського корпусу, від себе особисто вітаю вас з вашим професійним святом. Хочу, найперше, відмітити, що ми розуміємо і цінуємо вашу нелегку службу, ваш внесок у забезпечення  законності та правопорядку у нашому районі. Завдячуючи старанням працівників усіх служб структури, роботу нашого районного відділу міліції належно оцінює і обласне керівництво, і, що вважаю є найголовнішим, - жителі нашого краю.
       Особливо хочу наголосити щодо роботи дільничних інспекторів, відмітити їх належну співпрацю з сільськими та селищними головами. Як керівник місцевого самоврядування району, я розумію що саме від роботи дільничних, в значній мірі, залежить спокій і мир на території наших громад. Саме ви берете на себе  відповідальність досить непростого діалогу з різними категоріями громадян – виховуєте, підтримуєте, допомагаєте і словом і ділом. І дуже приємно, що сільські та селищні голови мають у вашій особі надійних партнерів.
       На контролі в районній раді є Програма підтримки органів внутрішніх справ. Я розумію, що фінансування її на сьогодні недостатнє. Хочу запевнити вас, що на наступний рік ми обов’язково врахуємо потреби структури.
       Хочу щиро подякувати ветеранам органів внутрішніх справ. Саме ви докладали в свій час зусилля задля становлення, розвитку та авторитету міліції району. Бажаю вам міцного здоровя, благополуччя у ваших родинах, миру і достатку.
       Також хочу побажати здоровя, терпіння, розуміння специфіки вашої нелегкої, непростої служби вашим дружинам, членам ваших родин. Щоб завжди надійним  і міцним був ваш домашній тил і всі ви були зігріті теплом родинного  вогнища.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 451 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту