П`ятниця, 29 Бер 2024, 15:07
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Головна » 2013 » Червень » 17 » Привітали медичних працівників району
19:04
Привітали медичних працівників району
Привітали медичних працівників району
  
  
14.06.2013 року.
       В приміщенні центральної районної лікарні відбулися урочисті збори з нагоди Дня медичного працівника. Привітати медичних працівників напередодні професійного свята прийшли голова районної ради Віктор Лебединський, заступник голови районної державної адміністрації Леонтій Олійник.
       У вітальному слові колегам головний лікар району Сергій Шкраба з гордістю говорив про колектив професіоналів, які надають кваліфіковану медичну допомогу населенню району. Зокрема, відмітив належну роботу своїх надійних  заступників – Віктора Барткова та Ольгу Ковтоняк.
       Зворушливо і щиро вітав з професійним святом медиків району голова районної ради Віктор Лебединський. Наголосив, що саме на лікарів кожен із нас покладає всі свої надії у найважчі часи життя, саме від вас залежить наше здоров’я, спокій, впевненість у завтрашньому дні. Здоров’я власне та близьких людей є найважливішим для кожної людини. В будні і свята ви стоїте на сторожі життя та здоров’я людей.
       Охорона здоров’я є головною складовою соціальної сфери держави. В останні роки в країні сформувалось усталене розуміння, що саме медична галузь формує якість життя кожного українця, кожної родини, суспільства в цілому. Реформи медичної сфери та нова політика охорони здоров’я є одним із пріоритетів модернізації країни, проголошених Президентом Віктором Януковичем. На сьогодні всі ми є свідками і учасниками реформування медицини, створення екстреної допомоги та центрів первинної санітарної допомоги.
       Районна влада питання медицини визначає для себе, як пріоритетні: налаштована на конструктивну співпрацю, дієву допомогу і робитиме все, залежне від неї, для покращення роботи галузі охорони здоров’я в районі. Цього ж, в свою чергу, будемо вимагати  і від вас. Бо є чимало питань, які можна вирішити без втручання представників влади. Хочу відмітити, що керівництво лікарні постійно старається покращити справи в лікарняному закладі, активно переймає все краще з досвіду колег з інших регіонів. Залучає спонсорські кошти, обладнання, інвентар. В минулому році, завдячуючи спільним зусиллям, на розвиток охорони здоров’я було спрямовано 3,5 млн. гривень. Придбали необхідне медичне устаткування, введена в дію модульна котельня, проводиться ремонт теплотраси. На цей рік запланований капітальний ремонт адмінбудинку, хірургічного відділення, операційного блоку.
       Висловлюю щиру вдячність усім лікарям, медсестрам, фельдшерам, акушеркам, санітаркам. Доземний уклін вам за щоденну важку працю Прекрасно розумію, що ваша професійна самовіддача потребує чимало сил.
       У переддень свята хочеться окремо привітати ветеранів медичної галузі, людей, які все своє життя віддали в ім’я здоров’я жителів нашого району. Також приємно відзначити і молодих фахівців. Саме на них ми покладаємо надії.           
       Від імені районної ради, її депутатського корпусу, районної державної адміністрації, від себе особисто, від душі вітаю усіх вас, шановні, з професійним святом. Зичу вам міцного здоров’я, добра, благополуччя в родинах, наснаги в роботі.     Нехай клятва Гіппократа ніколи не буде для вас обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією.
        Отримали цього дня кращі з кращих медичних працівників Грамоти, Подяки та подарунки від обласної та районної влади, які вручили та оголосили Віктор Лебединський та Леонтій Олійник.
        Багато вручено Грамот та оголошено Подяк за підписом головного лікаря Сергія Шкраби.
        Для медиків усіх відділень лікарні підібрала влучні, віршовані слова та пісенні мелодії ведуча свята Оксана Гавліцька.  
Категорія: Наші новини | Переглядів: 569 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту