П`ятниця, 26 Кві 2024, 17:14
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Головна » 2011 » Червень » 17 » Працювали злагоджено
09:58
Працювали злагоджено
Працювали злагоджено
 
          На п’ятій сесії районної ради, що відбулася минулої п’ятниці під головуванням Віктора Лебединського, виносилося 14 питань, шість з них  - звіти про виконання  та прийняття районних програм, внесення до них відповідних змін. Достатньо часу депутати приділили розгляду першого дуже важливого питання для територіальних громад району – щодо виконання Програми підтримки діяльності засобів масової інформації.  Адже якраз вони відіграють значну роль у формуванні суспільної думки, зобов’язані надавати населенню неупереджені, об’єктивні інформаційні послуги.
         При обговоренні звітів редактора КП «Теофіпольгазета друк»  Галини Тебенько та директора ТРК «Теофіполь» Наталії Марценюк  депутати Василь Шуляк,  Володимир Пицюк, Петро Кравчук, Володимир Довжук, Віктор Лебединський висловили ряд критичних зауважень, що в більшій мірі стосувалися районного часопису. Зійшлися в одному: і телебачення, і газета мають право на існування, мають бути не заполітизованими, цікавими, популярними , і тоді розвяжуться всі фінансові проблеми цих підприємств.
         На сесії було також затверджено Комплексну програму профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на Території Теофіпольського району на 20011-2015 роки. Депутати схвалили пропозицію Василя Шуляка – виділити з районного бюджету кошти на придбання службового автомобіля для сектору дільничних інспекторів міліції – аби не ходили пішки, оперативно працювали над поставленими завданнями.
         Були внесені зміни та доповнення до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Теофіпольського району – в розділі про поліпшення медичного обслуговування, розвитку культури та туризму, поліпшення бізнес-клімату та залучення інвестицій розвитку системи освіти, до Програми поліпшення кінообслуговування району на 2009-2011 роки.
         Одностайно підтримали депутати рішення про утворення ______ дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Теофілія», як структурний підрозділ Коров’єнської ЗОШ І-ІІ ступенів, без створення юридичної особи. Відповідно до цього внесли зміни та доповнення до Програми оздоровлення та відпочинку дітей Теофіпольського району на період до 2013 року.
         Затвердили і технічні документації з грошової оцінки земельних ділянок водного фонду, які надаються в оренду для рибогосподарських потреб. Надали Теофіпольській ЦРЛ дозвіл на передачу в оренду Теофіпольській районній організації Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України» терміном на п’ять місяців.
         Депутати заслухали звіт про виконання плану роботи районної ради за І півріччя 2011 року, затвердили план роботи на ІІ півріччя, та положення про помічника-консультанта депутата районної ради, скасували попередні.
         У різному обговорили також актуальні питання життєдіяльності територіальних громад району.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 491 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту