П`ятниця, 29 Бер 2024, 15:17
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Головна » 2010 » Грудень » 9 » Працювали депутати
16:37
Працювали депутати
Працювали депутати
 
7.12.2010 року
       Відбулася друга сесія районної ради шостого скликання. Депутати розглянули питання про утворення тимчасової робочої групи по розробці регламенту районної ради.
       Цього ж дня у сесійній залі районної ради відбулося урочисте вшанування працівників самоврядних органів району х нагод професійного свята – Дня місцевого самоврядування.
       З вітальною промовою перед присутніми виступив голова районної ради Віктор Лебединський. Він, зокрема, відмітив, що на сьогодні місцеве самоврядування – владна самоорганізація, найбільш раціональна форма влади на місцях, вона є найближчою до людей, тому що люди самі її обирають. Наголосив, що у подальшій роботі, як очільник місцевого самоврядування району , має надію на активну роботу депутатів усіх рівнів, яка має бути спрямована на забезпечення добробуту жителів нашої Теофіпольщини.
       Віктор Вікторович подякував за роботу усім працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування району. Висловив вдячність керівникам господарських підприємств, які з розумінням ставляться до виконання угод про соціальне партнерство, не відмежовуються від соціальних проблем громади. Задоволений, що є порозуміння та належна співпраця з виконавчою владою району і спільно вирішуються усі найважливіші питання життєдіяльності району. Побажав щоб виконувалось все заплановане, задумане, намріяне і праця всіх працівників самоврядування району була запорукою подальших успіхів для економічного зростання рідної нашої Теофіпольщини та покращення добробуту кожної сім’ї та родини.
       Голова районної ради та голова РДА вручили Грамоти та Подяки окремим працівникам та ветеранам місцевого самоврядування від обласної ради, ОДА та спільні Грамоти РДА та районної ради. На урочистий захід прибув Владика Володимир і благословив усіх присутніх представників місцевого самоврядування на добрі справи на благо жителів краю.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 439 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту