П`ятниця, 29 Бер 2024, 01:54
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Головна » 2012 » Травень » 16 » Працювала балансова комісія
16:49
Працювала балансова комісія
Працювала балансова комісія

16.05.2012 року
       Під головуванням голови районної ради Віктора Лебединського відбулося засідання балансової комісії по комунальному підприємству районної ради «Теофіпольлісвод». Учасники засідання: директор КП -  Володимир Богач, бухгалтер – Богдан Щепа та керівники районних установ: Олександр Куцоконь – начальник управління Пенсійного фонду в районі, Валентина Грицаюк – заступник начальника – начальник Теофіпольського відділення Красилівської МДПІ, Марія Шинкарук – директор Теофіпольського відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України, Володимир Бойко – директор районного центру зайнятості, Наталія Давидюк – директор міжрайонного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової непрацездатності, Андрій Петринюк – голова постійної депутатської комісії з питань аграрної політики, Людмила Глов’юк -  керуючий справами виконавчого апарату районної ради, Поліна Вісик – начальник відділу комунальної власності виконавчого апарату районної ради детально проаналізували питання фінансово-господарської діяльності КП «Теофіпольлісвод» за 2011 рік та І квартал 2012 року, а також – подальші перспективи розвитку підприємства.
         Варто відмітити, що підприємство створене у 2000 році з метою підвищення продуктивності, охорони  та відтворення лісового фону району та ведення лісогосподарських робіт. . Довгий час підприємство, виконуючи свої функції, не забезпечувало в належній мірі свою фінансову стабільність. Значні суми заборгованості до Фондів, заробітній платі дозволяли сумніватися у подальшій перспективності його діяльності.
         З часом ситуація покращилася. Збільшилася реалізації продукції, що дало можливість погасити основні суми боргів та покращити роботу підприємства загалом. Протягом 2011 року сплачено податків усіх рівнів, включаючи Пенсійний Фонд більше 230 тисяч гривень. Зменшились затрати, що позитивно відобразилось на собівартості продукції. За весняний період 2012 року висаджено більше 30 тисяч саджанців, що є головною метою КП.
       У перспективі – повністю відтворити на місці головних рубок лісовий фон та збільшити обсяг реалізації лісо продукції до 350 тисяч гривень. Це дозволить стабільно вести виробництво, вчасно виплачувати зарплату, а також покращити матеріально-технічну базу.
         Члени балансової комісії задовільно оцінили роботу комунального підприємства. Також висловили свої пропозиції, які рекомендували директору Володимиру Богачу врахувати в подальшій роботі, з метою поліпшення діяльності очолюваного ним  підприємства.  

Категорія: Наші новини | Переглядів: 509 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту