П`ятниця, 26 Кві 2024, 15:04
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Головна » 2013 » Лютий » 22 » Підвели підсумки роботи у сфері культури
11:00
Підвели підсумки роботи у сфері культури
Підвели підсумки роботи у сфері культури
  
21.02.2013 року.   
       Відбулася працівників закладів культури району. Участь у зібранні прийняли також  сільські та селищні голови, голова райдержадміністрації Володимир Довжук та голова районної ради Віктор Лебединський. Наряду з іншими на нараді розглянуто питання: про підсумки роботи закладів культури району за 2012 рік та перспективи на 2013 рік.
       Перед присутніми з доповіддю виступила начальник відділу культури райдержадміністрації Лідії Філик. Зокрема відмітила, що у 2012 році, який був оголошений Президентом України роком культури й відродження музеїв,  у закладах культури району  був насичений великою кількістю різнопланових заходів. Галузь культури зусиллями працівників  сфери та підтримці керівництва району зберігає й постійно збільшує темпи розвитку.
       Голова адміністрації Володимир Довжук наголосив: «Галузь культури є однією з найпріоритетніших, адже саме вона сприяє всебічному розвитку людини, вчить її шанувати столітні традиції предків, збагачує духовно. В районі зроблено у минулому році чимало важливих і корисних справ для розвитку галузі культури, проте, існує й ряд проблемних питань, які потребують негайного вирішення. Це і питання опалення деяких закладів культури, забезпечення належної пожежної безпеки, проведення капітальних ремонтів, поповнення фондів бібліотек, відродження  музеїв історії району, Бойової Слави, продовження процесу інформатизації сільських бібліотек та ін.».
       Голова районної ради Віктор Лебединський наголосив, що перспективи розвитку культури району – це насамперед поповнення закладів культури молодими кадрами, створення для них належних умов праці та проживання. В цьому мають бути зацікавлені очільники громад, керівництво району та галузі. Відмітив також роль виховної та освітньої діяльності бібліотек із залученням до виконання освітніх програм партнерських організацій, забезпечення вільного доступу до інформації, підвищення інформаційної культури серед користувачів; робота клубних установ над тим, аби надати можливість проявитися всім, хто здатний генерувати новаторське, яскраве і творче в усіх напрямках мистецької діяльності.
       За підсумками 2012 року кращі працівники галузі культури району були відзначені Грамотами та подарунками.
       На завершення працівники районного будинку культури подарували присутнім святковий концерт.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 591 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту