П`ятниця, 26 Кві 2024, 00:19
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Головна » 2013 » Квітень » 1 » Депутати районної ради затвердили головний фінансовий документ
16:28
Депутати районної ради затвердили головний фінансовий документ
Депутати районної ради затвердили головний фінансовий документ та Програму соціально-економічного розвитку Теофіпольщини на поточний рік
  
  
29 березня 2013 року
       Відбулося пленарне засідання чотирнадцятої сесії районної ради шостого скликання, яке провів голова районної ради Віктор Лебединський. В роботі пленарного засідання взяли участь 41 депутат.
       При розгляді питання «Про депутатські запити» обранцями  одноголосно знято з контролю депутатський запит Петра Кравчука, щодо відновлення маршрутного автобуса Теофіполь - Кузьминці. Також довго велася дискусія навколо депутатського звернення  Василя Шуляка щодо звернення громадської організації рибалок Теофіполя «Про допомогу в отриманні дозволу на проведення певних заходів на водоймі у Теофіполі». В цьому зв’язку виступили депутати районної ради Олександр Камінський, Василь Шуляк,  Віктор Лебединський, обласної ради – Вадим Лейві, представник громадської організації рибалок  - Сергій Мороз, народний депутат України Ігор Сабій. В кінцевому варіанті – депутати, більшістю голосів, не підтримали звернення Василя Корнійовича.
       Підтримали нові  запити, які запропонували депутати:  Василь Пилипчук, Василь Шуляк, Борис Лядецький, Микола Голуб. Всі вони стосуються важливих питань життєдіяльності громад району.
       Зі щорічним звітом виступив перед депутатським корпусом голова районної ради Віктор Лебединський. Він коротко зупинився на окремих аспектах своєї роботи та роботи районної ради за 2012 рік, відзначив відповідні напрацювання та зупинився на проблемах, які розв’язати не вдалося. Звернувся до депутатів усіх рівнів, сільських та селищних голів, подякував за ті позитивні зрушення, яких вони досягли у вирішенні багатьох соціально-економічних питань в непростих умовах сьогодення. Щорічний звіт голови районної ради депутатами взятий до відома.
       Заслухали депутати інформацію про виконання Програми соціально-економічного розвитку району у 2012 році та рішенням ради, після нетривалого обговорення, затвердили програму соціально-економічного розвитку району на 2013 рік, яку розроблено з метою вироблення і втілення єдиної політики розвитку території у поточному році, що вимагає від районної державної адміністрації визначення конкретних пріоритетів у соціальній та економічній сферах, належної взаємодії органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.
       Одностайно прийняли Районну цільову соціальну програму протидії захворюванню на туберкульоз на 2013-2016 роки та Програму забезпечення житлом в районі дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на 2013-2015 роки.
       Рішенням ради внесено зміни до Програми соціальної підтримки трудової і медичної реабілітації інвалідів по зору Теофіпольського району на 2009-2013 роки.
       Взято до відома районними депутатами інформації про хід виконання Програми діяльності районного трудового архіву на 2011-2015 роки та про хід виконання Районної програми правової освіти населення на 2011-2015 роки. Також підтримали районні обранці питання «Про створення комунального закладу «Теофіпольський центр первинної медико-санітарної допомоги». Підтримали ініційоване районною радою питання «Про взяття на баланс районної Дошки Пошани «Кращі люди Теофіпольщини» та затвердили Положення про районну Дошку Пошани «Кращі люди Теофіпольщини». Рішенням ради надали дозвіл на списання комунального майна, звільнення від сплати комунальних послуг та енергоносіїв, на передачу в оренду комунального майна.
       У пленарному засіданні чотирнадцятої сесії районної ради взяли участь: голова РДА Володимир Довжук, народний депутат України Ігор Сабій і його помічники, депутати обласної ради Діна Кравчук та Вадим Лейві, заступники голови РДА, сільські та селищні голови, начальники окремих управлінь та відділів РДА та працівники виконавчого апарату районної ради, представники засобів масової інформації.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 532 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту