Субота, 20 Кві 2024, 04:21
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Головна » 2013 » Лютий » 15 » Бути готовими до «великої води»
10:56
Бути готовими до «великої води»
Бути готовими до «великої води»
       Цьогорічна зима, хоч і не лякала нас сильними морозами, проте засипала снігом. Ми вже отримали кілька зимових норм опадів. У деяких місцях висота снігового покрову сягала більше метра. І хоч географічне становище району не сприяє виникненню великої повені, нинішню ситуацію спрогнозувати важко. 
       14.02.2013 року. З метою готовності до погодніх примхів головуванням голови райдержадміністрації Володимира Довжука проведено розширену нараду-засіданння місцевої комісії з питань ТЕБ та НС  «Про стан готовності органів влади та місцевого самоврядування до пропуску льодоходу весняної повені та дощових паводків, захисту населених пунктів, об’єктів і сільськогосподарських угідь від підтоплень. Виконання умов договору оренди земель водного фонду» за участю орендарів земельних ділянок водного фонду, керівників  окремих установ району.
       Учасників наради проінформував по цьому питанню завідувач сектору з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації Володимир Комісарчук.
       Начальник Служби цивільного захисту в Теофіпольському районі ГУ ДСНС України в області, майор служби цивільного захисту Сергій Притула ознайомив присутніх із станом готовності СЦЗ ГУ ДСНС до пропуску  льодоходу весняної повені та дощових паводків, захисту населених пунктів, об’єктів і сільськогосподарських угідь від підтоплень.
       Про стан виконання умов договорів оренди земельних ділянок водного фонду інформували в.о. начальника Відділу Держкомагенства Володимир Федонюк та заступник начальника Красилівської МДПІ - начальник Теофіпольського відділення Валентина Грицаюк.
       За результатами засідання комісії прийнято протокольне рішення, згідно якого затверджено план організаційних та практичних заходів щодо дій під час пропуску весняної повені, льодоходу та дощових паводків на території Теофіпольського району у 2013 році. Всім задіяним службам дані відповідні доручення.
       Підводячи підсумки наради, голова адміністрації ще раз наголосив на необхідності швидкого реагування всіх служб і відомств для ліквідації негативних наслідків в разі виникнення повені та паводку.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 494 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту