Середа, 24 Кві 2024, 02:40
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
 
Головна » 2012 » Лютий » 17 » «Афганістан назавжди в серці залишився»
16:31
«Афганістан назавжди в серці залишився»

«Афганістан назавжди в серці залишився»
 
 
15.02.2012 року.
       Відбулося вшанування колишніх воїнів-афганців з нагоди 23-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану. Цей захід, що традиційно вже багато років поспіль відзначається в районі є особливим і для колишніх воїнів-афганців, і для  їх родин, для керівництва району, очільників громад. Зустрілися  бойові побратими, учасники війни у далекій, чужій,  мусульманській країні. Там вони з честю виконали свій інтернаціональний обов’язок, хоч захищали незрозумілі їм ідеали.
       Щирими були слова голови районної ради Віктора Лебединського. «Віддаємо особливу шану і повагу всім ветеранам трагічної афганської війни за відвагу, доблесть, вірність присязі і чесність. Важливо, що зберігаючи бойове братерство, ветерани передають досвід майбутні захисникам Вітчизни».
       Віктор Вікторович разом із заступником голови РДА Олександром Юрчуком вручили спільні Грамоти  РДА та районної ради Віктору Добровольському та Івану Козачуку.
       З найкращими побажаннями до своїх бойових побратимів звернувся голова районної організації «Української спілки ветеранів Афганістану(воїнів-інтернаціоналістів) Володимир Процков. Він разом з представниками районної влади також вручив медалі. своїм побратимам.
       Журналіст Тадеуш Островський розповів про висвітлення протягом багатьох років афганської теми на сторінках районної газети, свій намір написати книгу про афганців, попросив доповнити матеріали, які вже є зібрані, новими спогадами і фотографіями.
       Поклали квіти хлопці-афганці до погруддя лейтенанта Григорія Попружного та рядового Федора Франчука, які загинули при виконанні військового обов’язку. Побували на їх могилах у селах Кунчі та Уляновому. Також відвідали могилки учасників афганської війни, що померли вже в мирний час. Настоятель Храму с.Кунча отець Олександр відправив поминальну панахиду.

Категорія: Наші новини | Переглядів: 441 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту