Субота, 27 Кві 2024, 00:22
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Головна » 2012 » Жовтень » 10 » 7 жовтня – День працівників освіти
14:25
7 жовтня – День працівників освіти
7 жовтня – День працівників освіти

       Урочистості з нагоди цього світлого і гарного свята відбулися у районному кінотеатрі.
       А перед тим - відбулося відродження гарної справи – відкрито районну дошку пошани працівників освітянської галузі. Її прикрасили портрети найдостойніших представників професії.
       З професійним святом вітали освітянську родину району керівники району та галузі.
       Щирими були слова вітання голови  районної ради Віктора Вікторовича Лебединського:
       День вчителя -  свято скромних, але достойних людей. Свято воістину всенародне. Адже в кожного з нас в памяті зберігаються спогади про першого вчителя, про усіх педагогів, які дали нам великий багаж знань, вклали часточку душі і серця, аби ми стали розумними, вихованими.
       Я щиро дякую і низько вклоняюся усій освітянській родині району  за вашу працю, за вірність покликанню – дарувати дорогоцінні скарби знань своїм вихованцям..
       Завдячуючи вашій щоденній праці, шановні педагоги, наші учні демонструють гарні знання під час різноманітних олімпіад, конкурсів, чим прославляють наш район.
       Щиро вдячний педагогам, які підготували переможців обласних предметних олімпіад. Юлія Гуменюк – учениця Базалійської ЗОШ – 2 місце з історії, Дарина Мельничук – з Теофіпольської школи-гімназії - 2місце з математики, Валентин Блажко – учень Гальчинецької школи - 2 місце з фізики та 3-є з математики, Тетяна Яцюк – з Поляхівського навчально виховного комплексу – 2місце з біології. Такі ґрунтовні знання дають дітям педагоги – Василь Якович Юрчук, Світлана Степанівна Цісар, Люба Василівна Блажко, Надія Кіндратівна Черняк, Ганна Іванівна Вівсянко. Низький уклін вам за високий професіоналізм. Самовідданою працею ви даєте шанс кожній дитині виявити свій талант.
       Одним із основних пріоритетів державної політики Президент визнав реформування вітчизняної освіти та науки.
       Я хочу запевнити вас, шановні педагоги, що для районної влади принциповими є питання  покращення матеріально-технічної бази усіх навчальних закладів.
       На 12-й сесії районної ради 21вересня цього року прийнята «Програма розвитку освіти району на 2012-2016роки». Я задоволений, що освітяни одні з перших підготували конкретний, перспективний план розвитку галузі на 5 років. 
       З районного бюджету в цьому році виділили більше 1 мільйона гривень під Програму енергозбереження. 
       Встановлені дві модульні котельні у Гальчинецькій та Святецькій школах, ще дві будуть змонтовані найближчим часом. В Теофіпольській  школі-гімназії №3 нарешті вводиться в експлуатацію збудована два роки тому котельня. Цим буде вирішена існуюча проблема з надмірним споживанням тепла.
       Отримали шкільні автобуси для підвезення школярів у Базалійському, Теофіпольському №1  навчальних закладах. Незабаром отримаємо ще один. З метою надання якісних освітніх послуг навчальні заклади отримали додатково ще 8 комп’ютерних комплексів, 12 комплектів парт та стільців, 3 мультимедійних обладнань.
       В центрі нашої уваги і дошкільні заклади. Усі сільські голови прикладають максимум зусиль аби у приміщеннях садочків найменші їх мешканці мали належні  побутові умови.
       Шановні педагоги, в переддень вашого прекрасного професійного свята  бажаю вам здоровя, творчого пошуку, натхнення, невичерпної енергії і вагомих здобутків на великій і благородній ниві, якій присвятили життя.
       Особливі слова подяки ветеранам праці, які все своє життя віддали освіті.  Зичу вам міцного здоровя, душевного спокою, благополуччя в родинах.
       Також ми раді молодим спеціалістам, які поповнили освітянську родину району.
       Бажаю усім повної реалізації своїх знань та навиків, великої вдячності від учнів за невтомну вашу працю. Вашими зусиллями, шановні працівники галузі, твориться майбутнє нашої держави.
       Хай збудуться всі ваші мрії!
       З святом вас, дорогі освітяни!
Категорія: Наші новини | Переглядів: 409 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту