Четвер, 28 Бер 2024, 19:58
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
Головна » 2010 » Лютий » 23 » 23 лютого. День захисників Вітчизни.
14:01
23 лютого. День захисників Вітчизни.
23 лютого. День захисників Вітчизни.

   23 лютого – свято кожної нашої сім”ї, де обов’язково хтось у солдатській шинелі або офіцерському мундирі перед бойовим прапором присягав на вірність своєму народові. Прекрасно, що живе у нас гарна традиція – вшановувати в цей день головних героїв народного епосу – захисників Вітчизни.
Районне урочисте зібрання присвячене Дню захисника Вітчизни за участю керівників районної влади: голови районної ради Віктора Лебединського, голови РДА Миколи Ковальчука, представників окремих трудових колективів, ветеранів Великої Вітчизняної війни, воїнів-афганців, працівників військового комісаріату, учнів відбулося у приміщенні музичної школи. Линули теплі слова на для усіх -  хто носить високе звання захисників Вітчизни. Зворушливими і надзвичайно актуальними в плані військово-патріотичного виховання молоді були виступи голови та заступника районної ветеранської організації Віктора Лебединського та Харлампія Розмаріци. Звучали задушевні пісні від аматорів сцени, тематичні мелодії виконували учасники муніципального оркестру.
 
Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни, дорогі земляки,  всі, кого гордо називаємо захисниками Вітчизни!
   Від душі вітаю усіх вас з святом мужності та звитяги. 
В пошані схиляю голову перед ветеранами Великої Вітчизняної війни, воїнами – визволителями останньої з воєн на нашій землі.
Висловлюю вдячність усім, хто в різні періоди носив солдатську гімнастерку чи військовий мундир. Зокрема тим синам нашого Теофіпольського краю, які і тепер на бойовому посту.
   Я щиро бажаю, щоб наша Україна ніколи більше не переживала ніякого роду потрясінь та розколів. Щоб надійно були захищені наші кордони. Щоб була міцною, сильною і багатою наша держава, непереможною наша українська армія, а в світі панує мир та злагода.
 
З повагою голова районної ради Віктор Лебединський.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 520 | Додав: tfrada
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту