Неділя, 28 Кві 2024, 10:00
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
Головна » 2010 » Лютий » 3 » Проведено засідання координаційної ради.
12:10
Проведено засідання координаційної ради.
Проведено засідання координаційної ради.
 

 
2.02. 2010р.
   В районі проведено виїзне засідання координаційної ради  з питань місцевого самоврядування при голові районної ради. В роботі засідання взяли участь сільські та селищні голови, відповідальні працівники виконавчого апарату районної ради, керівники позашкільних фізкультурно-спортивних та культурно-освітніх закладів району. Запрошені: голова районної державної адміністрації Микола Ковальчук, начальник управління  у справах сім’ї,  молоді та спорту ОДА Олександр Яков’юк, начальник відділу у справах сім’ї, дітей та молоді ОДА Люба Тимофєєва, голова Хмельницького відділення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Микола Ковальов.
   Учасники розглянули питання «Про роль органів місцевого самоврядування в розвитку фізкультурно-спортивних та культурно-освітніх закладів району» та «Про підвезення дітей із сіл району до занять у музичній, художній та спортивних школах в контексті виконання Районної  програми реалізації молодіжної політики до 2012 року».
   Учасники ознайомилися з роботою Теофіпольської дитячої музичної та художньої шкіл, комунального підприємства районної ради «Теофіпольський районний стадіон», спортивного комплексу цукрового заводу. У всіх закладах є відповідні позитивні напрацювання – в цьому переконалися всі учасники засідання. Олександр Яков’юк у своєму виступі відмітив, що приємно вражений порозумінням та існуючою співпрацею між районною владою та сільськими і селищними громадами в питаннях допомоги дітям з сільської місцевості розвивати свої здібності та уподобання на належній базі позашкільних районних закладів. Маршрути підвозу  сільських дітей до цих закладів Олександр Петрович справедливо назвав золотими маршрутами.
   У  напрацьованому рішенні рекомендовано: відділу у справах молоді та спорту РДА, відділу освіти РДА розширити та оптимізувати маршрути підвезення дітей для занять у позашкільних закладах., а також у сільських та селищних радах ввести 0,5-1,0 ставки інструктора у справах сім’ї, молоді та спорту; сільським, селищним радам взяти на баланс футбольні поля, ігрові відкриті майданчики та інші спортивні споруди.
   Підсумки роботи координаційної ради підвів голова районної ради Віктор Лебединський. Він також вручив нагороди переможцям районного чемпіонату з футболу.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 540 | Додав: tfrada
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту