Вівторок, 07 Тра 2024, 06:38
Теофіпольська районна рада Хмельницької області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Наші новини [568]
Наші новини
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Головна » 2011 » Грудень » 22 » На центральній площі Теофіполя засяяла Новорічна ялинка.
09:10
На центральній площі Теофіполя засяяла Новорічна ялинка.
На центральній площі Теофіполя засяяла Новорічна ялинка.
 
19.12.2011 року.
       В другій половині дня відбулося відкриття Новорічної ялинки. З вітальним словом перед присутніми жителями Теофіполя та представниками сільських територіальних громад виступив голова районної ради Віктор Лебединський. Він відмітив, що урочисте, святкове дійство щорічно, в День Святого Миколая, гуртує нас тут, на центральній площі нашого селища. Новорічна ялинка, яку ми засвітимо сьогодні на протязі всіх святкових днів буде тішити всіх дітей та дорослих мешканців нашого селища, наших гостей.
       Всіх привітав з святом Святого Миколая. Зокрема відмітив, що надзвичайно милосердний і добрий – Святий Миколай втілює певні ідеали, які відіграють важливу роль в житті кожної людини. Щиро звернувся до присутніх, коротко проаналізував позитивні напрацювання:
       «Шановні друзі! Відходить в історію іще один рік нашого з вами життя. Усі ми прожили його наполегливо працюючи, намагалися реалізувати те, що було задумано. Прожитий рік збагатив нас новим досвідом, згуртував нас, дав можливість створити необхідні умови для подальшого розвитку. За 11 місяців поточного року районний бюджет виконаний на 114%.  Це дає можливість всім бюджетним сферам району своєчасно забезпечити виплату заробітної плати і нормально завершити фінансовий рік.
Наш район є серед лідерів у аграрній галузі. Зібрано 150 тисяч тонн зернових і майже 600 тисяч тонн цукрових буряків, вироблено 75 тисяч тонн цукру. Це найкращий показник за 20 років незалежності України. А в цілому цього року за підсумками роботи в галузі сільського господарства наш Теофіпольський район посів перше місце в першій групі районів. У кожному з цих здобутків натхненна і наполеглива праця тисяч наших земляків – аграріїв.
       Як відомо із виступів нашого Президента, наша політика є соціально орієнтованою і в соціальній сфері. Поліпшено матеріальну базу 12 дошкільних і шкільних навчальних закладів. Робився акцент на впровадження енергозберігаючих технологій. В багатьох територіальних громадах району виконаний великий об’єм робіт по благоустрою населених пунктів та утриманню закладів соціальної сфери. 
       Приділялася належна увага освітленню вулиць та ремонту доріг. Зокрема, багато зроблено по благоустрою вулиць Теофіпольської селищної ради ( на суму понад 900 тисяч гривень).
       В нинішньому році багато зроблено в центральній районній лікарні – проведено якісний поточний ремонт в дитячому, поліклінічному та хірургічному відділеннях. Придбано медичний інвентар та необхідні матеріали у дитяче, операційне хірургічне відділення та поліклініку. Завершується будівництво модульної котельні. 
       Все це зроблено для жителів краю, для школярів, вихованців дитячих садочків і це приносить задоволення всім. То ж і надалі будемо прикладати зусилля для стабільності та покращення життєдіяльності нашого Теофіпольського краю.
       Шановні земляки! Щиро вітаю вас напередодні дорогих нам свят у сузір’ї Нового року. Бажаю провести Новий рік та Різдвяні свята у колі родин, друзів та дорогих вам людей. Нехай негаразди та проблеми залишаться в минулому, а Новий 2012 рік ви зустрінете зі світлими помислами та найкращими сподіваннями. Хай гарний святковий настрій збережеться у ваших серцях упродовж всього наступного року.»
       Були також музичні дарунки від художніх колективів району: пісні, колядки, привітання Діда Мороза та Снігуроньки, водила з ними  новорічні хороводи малеча.
Категорія: Наші новини | Переглядів: 400 | Додав: yura
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту